• Logo ontwerp Grebbe Advies & Finance

Huisstijl ontwikkeling voor Grebbe Advies & Finance

september 2016

Logo / huisstijl ontwerp voor Grebbe Advies & Finance

Huisstijl ontwikkeling voor Beukenholdt Interieur op maat

Juli 2016
Beukenholdt interieurbouw uit Poeldijk, een interieurbouwer met heel veel passie voor het vak, en dat zie je terug in de afwerking en eindkwaliteit, of het nu gaat om een woning, kantoor of winkel, Beukenholdt maakt u interieur op maat.

Door onze kennis van zowel print als online producties, heef Beukenholdt een partner die het complete marketing spectrum kan overzien en leveren. Op dit moment ontwikkelen we de complete huisstijl zoals het logo, briefpapier, visitekaartjes, website, en diverse reclameborden.

 

 

Nieuwe website voor Golden City Rhenen

Januari 2016  
Voor Chinees restaurant Golden City, al sinds 1988 gevestigd in Rhenen en een begrip in de wijde omgeving, ontwikkelen we een nieuwe website. Van de bestaande website wordt een redesign gemaakt, zowel technisch als grafisch wordt de nieuwe website meer van deze tijd. Zo is de website volledig afgestemd op het gebruik via tablet en mobiele telefoon, wat vandaag de dag belangrijk is zodat je je hele doelgroep weet te bereiken.

Nieuwe folder systeem voor Nordpofil GmbH

Augustus 2015
Voor onze klant Nordprofil uit Duitsland, hebben we onlangs een systeem ontwikkeld waarmee men zelf product datasheets kan maken en publiceren, hierdoor ontstaat een enorme flexibiliteit. Dit alles gebeurt binnen de vastgelegde templates van de huisstijl.